October 25, 2018

Atentie! Rusoaice la volan! Iata de ce sunt in stare aceste femei atunci cand se afla in trafic! Credeati ca doar jumatatea lor genereaza evenimente din cele mai interesante pe sosele? Iata dovada ca ambele tabere sunt la fel de vinovate in ceea ce priveste indisciplina in trafic si creearea accidentelor sau altor peripetii atunci cand se afla la volan.

Advertisement

   Dupa cum ne-am obisnuit, rusii au un talent extraordinar in a face condusul pe drumurile publice o adevarata aventura, indiferent daca esti pieton sau sofer. Indiferent daca sunt barbati sau femei, ei demonstreaza ca strazile reprezinta o adevarata jungla, in care fiecare sofer aplica propriile legi, isi face singur dreptate sau, dimpotriva, aplica altora pedepsele pe care el le crede necesare pentru incalcarea regulilor sau, uneori, a orgoliului sau.

Asa se intampla si in randul rusoaicelor, acestea nelasandu-se mai prejos. Doar au avut de la cine invata, nu? Asadar, credeati ca o femeie la volan reprezinta un pericol? Dar ce s-ar intampla daca aceasta ar fi o rusoaica? Cu siguranta lucrurile ar deveni interesante, dupa cum am putut observa deja.

  Textele aflate pe acest site sunt strict proprietatea autorului. Acestea reprezinta fapte reale sau fapte imaginate cu scopul de a va distra. In cazul in care doriti sa preluati articole din cadrul acestui site va rugam sa ne contactati.


 

Comments are closed.

ro