October 25, 2018

Unele dintre cele mai amuzante accidente cu fete! Provocate de acestea sau care le implica direct, cert e ca sunt puse in situatii demne de tot rasul! Unele sunt incidente nevinovate, ce nu puteau fi anticipate sau evitate, altele s-au intamplat ca urmare a neatentiei acestora sau a nestiintei lor, dar cert e ca toate sunt foarte amuzante si interesant de urmarit.

Advertisement

   Lasand la o parte accidentele nevinovate, sunt o multime de imprejurari in care fetele dau dovada de mai mult curaj decat este cazul si ajung sa faca lucruri prostesti, chiar extrem de stupide, riscandu-si siguranta sau poate chiar viata prin acele actiuni negandite, facute in graba. Aceste impulsuri prostesti sau nevoia de a iesi in evidenta le-a costat scump, in plus, cei care s-au aflat la fata locului pentru a imortaliza comicele momente au tras o portie de ras pe cinste.

Atunci cand fetele fac lucruri trasnite trebuie sa recunoastem ca e mult mai amuzant decat daca le-ar face baietii, caci se presupune ca ele ar trebui sa fie cele mai atente, grijulii sau retinute de la a face lucruri prostesti. Dupa cum observam, nu intotdeauna se intampla asa.

  Textele aflate pe acest site sunt strict proprietatea autorului. Acestea reprezinta fapte reale sau fapte imaginate cu scopul de a va distra. In cazul in care doriti sa preluati articole din cadrul acestui site va rugam sa ne contactati.


 

Comments are closed.

ro