December 17, 2017

Un pusti de 11 ani se razbuna pe masina tatalui sau, un Audi R8. Gestul sau arata cat de rebel e pustiul inca de la o varsta destul de frageda. Stim cu totii ca in familiile instarite, cu posibilitati materiale remarcabile, exista tot timpul probleme de comunicare intre membri, uneori, acestea intrec masura sau se pot transforma in lucruri mai grave.

Advertisement

   Copiii devin de mici increzuti si cu un nivel al indraznelii si impertinentei remarcabil, mai ales daca parintii le ofera mai mult lucruri materiale decat dragoste, afectiune si sfaturi fara de care copilul nu se poate lipsi, care il ajuta sa se dezvolte si sa creasca corect. Aceasta apropiere dintre parinti si copii tinde sa lipseasca in astfel de familii, si atunci copiii isi iau lumea in cap si fac ceea ce vor, inclusiv se razbuna pe parintii lor pentru orice lucru care nu le convine.

Pe langa faptul ca se urca la volanul tatalui sau incercand sa faca drifturi fara a sti prea bine sa conduca masina cea scumpa, ii strica si gazonul totodata. I-ar trebui o pedeapsa buna, nu?

  Textele aflate pe acest site sunt strict proprietatea autorului. Acestea reprezinta fapte reale sau fapte imaginate cu scopul de a va distra. In cazul in care doriti sa preluati articole din cadrul acestui site va rugam sa ne contactati.


 

Comments are closed.

ro