December 17, 2017

Un Trabant se ia la intrecere cu un Mercedes CL600, competitia avand un final neasteptat. Cel putin pentru unii. Iar aici ma refer in special la soferii care se aflau la volanele acestor doua masini ce spun povesti atat de diferite. Cineva trebuia sa castige aceasta intrecere, odata ce motoarele au pornit.

Advertisement

   Si, intr-adevar, in scurt timp s-a aratat si castigatorul. Pacat de titul onorific pe care l-a obtinut, datorita bunavointei oponentului sau, care s-a dovedit a fi mai degraba un camarad loial, ce a vrut sa ii ofere o sansa de a fi invingator prietenului sau. Si a reusit, prin aceasta situatie mai mult decat ironica. Pierzand prea mult timp cu un mic burnout la plecare, acesta i-a oferit prilejul amicului sau de a trece glorios linia de sosire.

Intentionat sau nu, acest moment ironic ne-a facut sa empatizam cu soferul Trabantului si sa ne amintim de vremurile vechi, in care insemna ceva sa ai o masina. Chiar si Trabant. Si chiar era indragita de proprietari. Pana la urma important e cum te simti fata de masina pe care o detii, poate chiar mai mult decat caracteristicile ei tehnice.

  Textele aflate pe acest site sunt strict proprietatea autorului. Acestea reprezinta fapte reale sau fapte imaginate cu scopul de a va distra. In cazul in care doriti sa preluati articole din cadrul acestui site va rugam sa ne contactati.


 

Comments are closed.

ro