October 25, 2018

Un tir este facut sendvis intre doua trenuri! Un accident cum extrem de rar poti vedea, care a socat si a dat un semnal de alarma pentru soferii care se aventureaza pe sosele, fara a oferi suficienta atentie conditiilor de drum si regulilor de circulatie care au un scop cat se poate de clar – de a mentine siguranta pasagerilor – insa, pe care soferii le sfideaza si le ignora de multe ori.

Advertisement

   In acest caz dramatic, soferul de tir s-a apropiat de calea ferata, fara a frana din timp. A observat prea tarziu ca urma sa vina trenul, desi acesta era destul de aproape. Fiind drumul inghetat, o franare intarziata i-a fost fatala. Acesta nu a putut incetini la timp si impactul cu primul tren a fost unul extraordinar, acesta avand o viteza foarte mare. Dar asta nu e tot!

In mai putin de cateva secunde, al doilea tren (de persoane) in loveste din partea opusa, spulberandu-l cu o viteza si mai mare, pasagerii probabil traind un soc in momentul impactului. In acel moment, trenul marfar a deraiat, dezastrul fiind si mai mare. Iata la ce poate duce neatentia si inconstienta unui sofer.

  Textele aflate pe acest site sunt strict proprietatea autorului. Acestea reprezinta fapte reale sau fapte imaginate cu scopul de a va distra. In cazul in care doriti sa preluati articole din cadrul acestui site va rugam sa ne contactati.


 

Comments are closed.

ro