September 2, 2018

Tatal si fiica au parte de un moment de maxima intensitate! Un eveniment extrem de amuzant si ciudat, sau, mai degraba, jenant are loc intr-o familie. Fata, inchisa in camera ei, departe de ochii parintilor, isi petrece noptile la webcam, stand de vorba cu persoane necunoscute. Parintii probabil considera ca la acea ora fata lor doarme ca un ingeras, pentru a-si incarca bateriile cu energie pentru o noua zi de scoala.

Advertisement

   Dar acesta este de departe adevarul. Fiica lor cauta mici aventuri pe „chat”, avand conversatii dulci cu diversi baieti sau barbati. Acum nu incercam sa sustinem ca acesti adolescenti nu au nevoie de libertate, caci toti am simtit sau simtim pe pielea noastra cum este sa fii ingradit sau cum este sa ti se restrictioneze de catre parinti accesul la o multime de activitati, iar unele actiuni de acest gen sunt exagerate.

Uneori e bine ca parintele sa arunce un ochi in camera adolescentului, pentru a se asigura ca lucrurile nu o iau razna. Din pacate, in acest caz, atat fata cat si tatal ei au parte de o surpriza jenanta si neplacuta.

  Textele aflate pe acest site sunt strict proprietatea autorului. Acestea reprezinta fapte reale sau fapte imaginate cu scopul de a va distra. In cazul in care doriti sa preluati articole din cadrul acestui site va rugam sa ne contactati.


 

Comments are closed.

ro