October 25, 2018

Un taran cu ambitii si-a cumparat un Ferrari Enzo, rupand gura targului! Sau.. a satului! Omul a muncit serios pentru a reusi sa faca o asemenea achizitie, iar dupa multe sacrificii si o munca bine organizata, visul sau s-a implinit! Cine a spus ca la tara nu poti sa mergi cu un Ferrari? Unde scrie ca masina aceea se conduce doar pe strazi ca-n palma, printre zgarie-nori? Stim cu totii ca o masina reprezinta mult mai mult decat un simplu mijloc de transport…

Advertisement

   Iata ca fermierul nostru a spart gheata si si-a cumparat din banii pe care i-a strans cu multa truda si rabdare o bijuterie de masina, iar locul in care il tine atunci cand se “odineste” este propriul hambar! Da, ati citit bine, in hambar, in acelasi loc cu gramezile de grane, cu tractorul si alte unelte necesare profilului muncii sale. Cand are treaba in oras, isi scoate mandru mult indragita masina si rupe ulitele si drumurile satului, lasandu-si consatenii cu gura cascata, provocand discutii aprinse, probabil printre invidiosii care nu stiu decat sa ocarasca, si nu sa aprecieze visul devenit realitate al unui om care a muncit din rasputeri si a facut o multiume de sacrificii pentru a obtine ceea ce si-a dorit, iar acum are o viata fericita!

Bravo, felicitari pentru faptul ca nu a tinut cont de ochii satului si de critica oamenilor din jur, caci nu ei ii aduc adevarata satisfactie, ci rodul propriei munci! Un exemplu minunat de ambitie, rabdare si incredere in propriile forte, demn de urmat!

  Textele aflate pe acest site sunt strict proprietatea autorului. Acestea reprezinta fapte reale sau fapte imaginate cu scopul de a va distra. In cazul in care doriti sa preluati articole din cadrul acestui site va rugam sa ne contactati.


 

Comments are closed.

ro