December 17, 2017

Domnisoara sare ca o caprioara, dar se pare ca degeaba executa aceasta saritura cu gratie, caci tot ajunge sa cada, si nu oricum, ci in fata persoanei pe care o rugase sa imortalizeze momentul in care ea urma sa faca o miscare interesanta. Dar totul s-a dovedit a fi un esec total pentru ea si un motiv bun de a rade pentru noi.

Advertisement

  Dar nu e bai, astfel de momente amuzante fac parte din viata noastra, fara ele totul ar fi mai trist, mai plictisitor. Domnisoara din cazul nostru probabil regreta aceasta mica demonstratie, avand in vedere ca putea ocoli foarte usor groapa sau chiar sari peste ea, ea alege sa se inregistreze facand o miscare diferita… si a reusit, in cele din urma, sa ne impresioneze. Probabil se va lasa de sporturi extreme ca saritul gropilor pe viitor.

Sau, cel putin, va practica fara sa ne arate momentele in care a esuat. Ei, nu e nimic, fara aceste faze de ras poate si noi am fi mai zapaciti, mai predispusi sa facem lucruri trasnite care se pot termina rau, insa datorita celor ca ea ne invatam sa gandim putin inainte de a face o prostie.

  Textele aflate pe acest site sunt strict proprietatea autorului. Acestea reprezinta fapte reale sau fapte imaginate cu scopul de a va distra. In cazul in care doriti sa preluati articole din cadrul acestui site va rugam sa ne contactati.


 

 

Comments are closed.

ro