October 25, 2018

Femeia aproape s-a scapat pe ea, insa sotul ii da o solutie pentru a isi „usura” povara si a scapa de mica problema pe care o avea. Deplasandu-se cu masina pe o distanta foarte lunga, ca orice om, avea nevoie sa faca o mica oprire pentru a potoli chemarea fireasca a naturii. Insa masina lor s-a stricat si nu aveau cum sa se mai deplaseze pana la cea mai apropiata toaleta sau pana acasa.

Advertisement

   Asadar, sotul ei o incurajeaza sa foloseasca natura si sa nu mai astepte pana ajung la o toaleta, caci va fi oricum in zadar, ar fi durat extrem de mult pana ar fi fost posibil acest lucru. Asadar, impinsa de la spate de sotul ei, convingand-o ca nimeni nu trece pe acel drum pustiu si nu o va vedea nimeni in acea postura, femeia accepta compromisul si isi urmeaza „chemarea”. Ceea ce a urmat apoi a fost o surpriza imensa pentru cei doi, dar mai ales pentru sotie.

Masina care fotografia imprejurimile pentru Proiectul Street View a trecut exact in acel moment pe langa ea, urmand sa inregistreze fotografii extrem de penibile cu acest moment stanjenitor, care va raman pe internet chiar si cativa ani. Ghinionul ei!

  Textele aflate pe acest site sunt strict proprietatea autorului. Acestea reprezinta fapte reale sau fapte imaginate cu scopul de a va distra. In cazul in care doriti sa preluati articole din cadrul acestui site va rugam sa ne contactati.


 

Comments are closed.

ro