December 17, 2017

Ne intrebam, de multe ori, oare cum vad strainii Romania? Ce impresie le lasa tara noastra dupa ce acestia o viziteaza? Cu ce amintiri raman acestia dupa ce au explorat o parte din realitatea noastra? Ei, raspunsul s-ar putea sa va socheze. Se pare ca ne-am facut o impresie gresita sau ni s-a impus, intr-un fel sau altul, sa credem ca lucrurile stau altfel decat in realitate. Un cuplu de tineri turisti a creat un colaj care sa releve cel mai bine atmosfera in care s-au aflat pe timpul vizitei in tara noastra, felul in care acestia s-au simtit si au interactionat cu oamenii si mediul inconjurator.

Advertisement

   Rezultatul i-a lasat uimiti pe romani, care au avut ocazia sa priveasca prin ochii unui turist strain modul in care acestia percep tara noastra si cum e sa te bucuri de ceea ce iti ofera. Sincer, nu am vazut pana acum romani care sa ofere o asemenea impresia asupra tarii lor, ceea ce ridica un adevarat semn de intrebare. Sa fie faptul ca suntem orbiti de problemele politice? De faptul ca tara asta e impartita doar in oameni foarte bogati si foarte saraci? De faptul ca neajunsurile ne-au secat de dragostea pe care ar trebui sa o simtim fata de tara?

Indiferent care ar fi raspunsul, ar trebui sa incetam sa fim orbiti si sa fim noi primii care apreciem tara pe care o avem, deoarece o merita din plin!Daca noi nu suntem mandri si nu avem grija sa ne pastram o imagine frumoasa asupra tarii, atunci acesti staini ne dau peste nas si ne arata cum este sa vezi Romania prin ochii lor, intr-un mod obiectiv. Ei, ce ziceti de asta?

  Textele aflate pe acest site sunt strict proprietatea autorului. Acestea reprezinta fapte reale sau fapte imaginate cu scopul de a va distra. In cazul in care doriti sa preluati articole din cadrul acestui site va rugam sa ne contactati.


 

Comments are closed.

ro