December 17, 2017

Recunoaste! Te-ai gandit macat o data in viata sa faci asta! Ceva te-a retinut, insa, o dorinta interioara ti-a spus mereu ca ai vrea sa faci asta? E in regula sa spui ca da, caci toti ne-am gandit, cu siguranta la asta, intr-un moment sau altul. Nu neaparat cu un motiv, doar ca o mica distractie sau „razbunare nevinovata”.

Advertisement

   Se spune ca cei mai mari dusmani sunt cei care se afla cel mai aproape de tine, sau cei la care te astepti cel mai putin sa iti provoace vreo neplacere. Adesea regasim si in cuplu intentii rautacioase sau razbunari ce pornesc pe un fond al frustrarilor sau a altor probleme in relatie. Iar daca nu exista comunicare, este posibil sa apara aceste gesturi de razbunare care nici nu fac rau, dar nu sunt nici prea bune.

Din fericire, majoritatea reusesc sa le suprime, abtinandu-se de la a se exterioriza in acest fel. Dar altii se lasa impinsi de aceste vointe nestapanite, facand niste gesturi pe care ei le considera nevinovate, dar nu se gandesc la impactul pe care il pot avea asupra partenerului. Extrem de amuzant, dar nerecomandat!

  Textele aflate pe acest site sunt strict proprietatea autorului. Acestea reprezinta fapte reale sau fapte imaginate cu scopul de a va distra. In cazul in care doriti sa preluati articole din cadrul acestui site va rugam sa ne contactati.


 

Comments are closed.

ro