October 25, 2018

Un sofer a fost dispus sa plateasca scump, chiar cu pretul vietii sale si a iubitei lui pentru o depasire imposibila! Nu ar fi avut nici cea mai mica sansa sa depaseasca in conditiile de viteza si de distanta in care se afla masina sa, si totusi, asta nu l-a impiedicat sa se angajeze intr-o astfel de manevra complet irationala.

Advertisement

   Tanarul rus de 25 de ani nici nu a clintit cand a fost vorba sa accelereze. Probabil iubita sa nu a observat ca acesta intra intr-o depasire fara posibilitatea de a o realiza pana la capat. Soferul avea experienta de un an de zile, putem spune ca era incepator, insa distanta extrem de mica la care se afla tirul ce venea de pe contrasens ar fi putut-o observa orice persoana, indiferent daca ar fi avut carnet sau nu.

Incalcand regulile de siguranta, tanarul a depasit nu una, ci trei autovehicule, fiind imposibil sa mai evite accidentul. Desi nu a existat un impact cu tirul din fata, masina s-a rasucit, soferul pierzand controlul acesteia si s-a rasturnat apoi in afara carosabilului. Cand vor fi de ajuns aceste lectii pentru soferi?

  Textele aflate pe acest site sunt strict proprietatea autorului. Acestea reprezinta fapte reale sau fapte imaginate cu scopul de a va distra. In cazul in care doriti sa preluati articole din cadrul acestui site va rugam sa ne contactati.


 

Comments are closed.

ro