October 25, 2018

Oaia fugareste lupul dupa ce acesta doreste sa ii atace puii! Scenariul este incredibil, tocmai din cauza rasturnarii de situatie, destul de rar intalnita, ba chiar as spune ca e o premiera! Unde ati mai auzit ca o oaie sa puna lupul pe fuga in felul asta! Iata ca totusi oaia a destramat mitul conform caruia lupul este cel mai mare dusman al ei, sau, cel putin, a creat o exceptie de tot rasul!

Advertisement

   Rolurile se inverseaza in aceasta poveste, in care oita este o eroina, incercand sa-si apere puii si sa-i opreasca in a deveni o masa copioasa pentru lupul cel rau. Cand vede ca acesta se apropie, ea isi face curaj intr-un mod neasteptat si se impotriveste atacului, ba chiar incepe sa il ia la fuga. Nu stim insa de ce lupul a dat inapoi si a cedat presiunii. Probabil ca oaia l-a luat prin surprindere si reactia ei i-a dat peste cap tot ceea ce stia el pana acum, reactia lui finala fiind fuga cat mai departe de oaia nebuna. Mai in gluma, mai in serios, intalnim din ce in ce mai des astfel de comportamente sau reactii iesite din comun la animale, incat ne face sa ne intrebam daca nu cumva si generatiile de animale se schimba si nu numai cele ale oamenilor!

Parca lumea, cu totul, se schimba si noi eroi, noi abilitati, ne prezinta natura, care surprinde la orice pas! Ne intrebam daca lupul a gasit pana la urma ceva de rontait, sa-i treaca foamea, si daca si-a invatat lectia si pe viitor! Poate, cine stie, aplica alte tactici pentru a nu-i mai scapa prada. Sau pentru a scapa el mai repede!

  Textele aflate pe acest site sunt strict proprietatea autorului. Acestea reprezinta fapte reale sau fapte imaginate cu scopul de a va distra. In cazul in care doriti sa preluati articole din cadrul acestui site va rugam sa ne contactati.


 

Comments are closed.

ro