December 17, 2017

Niciodata nu poti sti ce urmeaza sa se intample! Dar poate in asta consta toata distractia, poate chiar asta e elementul cel mai important – imposibilitatea de a anticipa ce urmeaza sa se intample. Haosul asta ne poate ridica sau cobori dupa bunul plac. Nu putem controla cele mai multe lucruri pe care le traim sau pe care le facem, unele dintre ele fiind cu totul si cu totul in afara mainilor noastre.

Advertisement

   Iata o colectie interesanta de momente in care hazardul a fost surprins facandu-si de cap in vietile oamenilor, ducand la desfasuratea unor situatii bizare, iesite din comun. Unele dintre ele sunt amuzante, demne de a fi luate in calcul ca fiind bune invataturi pentru viitor, altele sunt mai triste sau mai grave, menite sa ne avertizeze sa nu ne aventuram in astfel de activitati sau sa nu urmam anumite comportamente umane, caci ne pot aduce lucruri nu tocmai bune.

Pana la urma, mai in gluma, mai in serios, ar trebui sa tragem concluzii din aceste patanii amuzante si sa incercam sa evitam sa ne aflam vreodata in aceeasi postura.

  Textele aflate pe acest site sunt strict proprietatea autorului. Acestea reprezinta fapte reale sau fapte imaginate cu scopul de a va distra. In cazul in care doriti sa preluati articole din cadrul acestui site va rugam sa ne contactati.


 

Comments are closed.

ro