December 17, 2017

Aceste momente incredibile dovedesc faptul ca prostia conduce lumea in care traim! Care e cel mai neinspirat si gresit lucru pe care il poate face cineva intr-o anumita situatie? Ei bine, aici avem zeci de exemple ale unor oameni care fie nu stiu ce fac sau in ce se baga, fie au talentul de a lua cele mai nepotrivite decizii.

Advertisement

   Sunt situatii bizare, pline de ironie, unele chiar lipsite de vina celor implicati, soarta aducand ca aport in desfasurarea actiunilor mult ghinion sau nesansa. In alte cazuri, aceste situatii reprezinta doar rezultatul unor gandiri si decizii pripite fie luate la momentul nepotrivit, intrucat au generat haos si intamplari cu totul si cu totul neasteptate. Speram ca „patitii” au invatat ceva din aceste experiente traumatizante in unele cazuri, dar nu numai.

Unele dintre ele au fost rezultatul unor coincidente incredibile, care au adus cu ele urmari nebanuite. O parte dintre acestea au fost cu adevarat amuzante, insa cred ca un cuvant mai potrivit ar fi uimitoare. In orice caz, merita urmarite si considerate o sursa de invatatura, dar mai ales de umor.

  Textele aflate pe acest site sunt strict proprietatea autorului. Acestea reprezinta fapte reale sau fapte imaginate cu scopul de a va distra. In cazul in care doriti sa preluati articole din cadrul acestui site va rugam sa ne contactati.


 

Comments are closed.

ro