December 17, 2017

Iata cum salveaza suedezii un excavator impotmolit in noroi! Dupa multe incercari esuate, aceasta misiune pare a deveni imposibila, asta pana cand un operator intervine cu excavator mult mai mic, aplicand cateva strategii ingenioase pentru a reusi sa scoata afara din noroi celalalt excavator. Se pare ca orice se poate atunci cand se doreste.

Advertisement

   Operatorul a fost adevaratul erou al acestui incident, intrucat a reusit sa salveze utilajul fara a-l avaria, precizand ca dupa cateva zile acesta a fost din nou pus in functiune pe teren, datorita indemanarii si priceperii soferului. Este foarte important ca muncitorii si operatorii sa se poata descurca si in situatii critice, nu numai sa-si duca la bun sfarsit treaba, fara a putea trece peste orice obstacol intampinat in timpul muncii.

Atunci cand intervine spiritul de echipa si oamenii sunt dispusi sa dea totul pentru a face o treaba buna, lucrurile se rezolva si ceea ce parea foarte greu de realizat devine posibil datorita dedicarii acestora. La fel este si cazul acestor operatori pregatiti sa actioneze in situatii extreme, cu multa grija, atentie deosebita si indemanare.

  Textele aflate pe acest site sunt strict proprietatea autorului. Acestea reprezinta fapte reale sau fapte imaginate cu scopul de a va distra. In cazul in care doriti sa preluati articole din cadrul acestui site va rugam sa ne contactati.


 

Comments are closed.

ro