December 17, 2017

Incredibil cat de repede se poate ridica un perete atunci cand exista experienta, vointa, motivare si, de ce nu, putina pasiune. Orice meserie, indiferent de natura ei, trebuie sa includa si putina pasiune, acel ceva care leaga obiectul muncii sau scopul lui de cel care il creeaza sau ajuta la desavarsirea sa.

Advertisement

   Daca am avut de multe ori de-a face cu muncitori care au un ritm extrem de lent sau nu dau doi bani pe ceea ce fac, acum ne confruntam cu cei care fac acest lucru si in somn! Sunt cei experimentati, cei pentru care nu mai exista trucuri ascunse, miscari inca necunoscute, cei care se mandresc cu faptul ca sunt cei mai buni in ceea ce fac. De aceea s-au inscris la un concurs destul de neobisnuit: un concurs de zidit.

Echipele contin cate doi oameni, dorindu-se sa se demonstreze nu doar eficienta lucrului, dar si rezultatul unei bune colaborari in echipa! Ei au primit sarcina de a ridica cel mai rapid zidul, dar, bineinteles, calitatea nu iese din discutie. Acesta trebuie sa fie corect zidit pentru a nu fi descalificati!

  Textele aflate pe acest site sunt strict proprietatea autorului. Acestea reprezinta fapte reale sau fapte imaginate cu scopul de a va distra. In cazul in care doriti sa preluati articole din cadrul acestui site va rugam sa ne contactati.


 

 

Comments are closed.

ro