October 25, 2018

Cine a zis ca femeile sunt un dezastru la volan… mare dreptate a avut! Bineinteles, cu exceptiile de rigoare, sunt si femei ce conduc cu responsabilitate, cunosc regulile de circulatie si le si aplica in mod corect, insa, in mai multe cazuri decat ne imaginam noi, acestea au o problema cu atentia, cu regulile, sau… pur si simplu nu stiu ce decizii sa ia in situatii critice.

Advertisement

   Sunt mereu confuze si isi dau seama ce s-a intamplat mult dupa incident, uneori niciodata, numai daca le atrage cineva atentia isi amintesc ce ar fi trebuit sa faca, Sa fie acesta doar un mit? Sau femeile chiar nu se pricep la condus? Poate se gandesc la o multime de alte lucruri atunci cand conduc si nu isi concentreaza toata atentia la trafic si drum, crescand astfel sansele provocarii unui accident, care poate fi atat in defavoarea lor, dar si in defavoarea altora, care nu au nicio vina.

Desigur, sunt si o multime de barbati care nu respecta regulile de circulatie sau nu le cunosc, insa se pare ca femeile au …ceva aparte.

  Textele aflate pe acest site sunt strict proprietatea autorului. Acestea reprezinta fapte reale sau fapte imaginate cu scopul de a va distra. In cazul in care doriti sa preluati articole din cadrul acestui site va rugam sa ne contactati.


 

Comments are closed.

ro