December 17, 2017

O roscata sexy, desi sexy e putin spus, face furori la un joc de biliard! Aceasta ii da peste cap pe barbatii care se aflau la masa de joc, cu cateva trucuri aproape incredibile. Plina de originalitate, inventiva si cu pofta de viata, roscata nu se da la o parte cand vine vorba de a seduce barbatii, si o face foarte bine. Probabil experienta isi spune cuvantul.

Advertisement

   Fata incearca sa realizeze cateva lovituri, insa acestea nu sunt tocmai reusite. Asta nu ii impiedica pe barbatii din incapere sa o inlature de la masa de biliard, ci, dimpotriva, ii admira miscarile indeaproape, pana la momentul in care au parte de o surpriza venita ca din Rai. Asadar, importanta e frumusetea si senzualitatea la o femeie, cel putin asta ne demonstreaza barbatii care au trecut printr-o situatie care le-a testat rezistenta la factorul „sexy”.

Degeaba esti desteapta, eficienta, descurcareata, ai calitati intelectuale, daca barbatii raman cu gura cascata la orice tipa care e in stare sa se incadreze in fanteziile lor! Sunt sau nu majoritatea asa? E doar o fantezie sau o realitate dezamagitoare?

  Textele aflate pe acest site sunt strict proprietatea autorului. Acestea reprezinta fapte reale sau fapte imaginate cu scopul de a va distra. In cazul in care doriti sa preluati articole din cadrul acestui site va rugam sa ne contactati.


 

Comments are closed.

ro