December 17, 2017

Farsa asta a mers prea departe! Oamenii au ramas incremeniti de uimire si indignare. Unii mai mult amuzati, altii mai mult suparati, insa reactiile lor au fost, cu siguranta, nepretuite. Fetele lor cu o expresie plina de uimire au facut totul in aceasta farsa putin cam exagerata.

Advertisement

   Insa scopul ei nu este de a denigra, ci de a amuza si a provoca sentimente mixte celor care au avut ghinionul de a pica in plasa celor care incercau sa obtina zambete. Si au reusit cu brio, cu toate ca au fost cam aspru judecati de cei care nu pot aprecia umorul situatiei, chiar si daca el este putin mai… intunecat.

Pana la urma, acesta era si scopul acestei farse, de a analiza reactia oamenilor intr-o situatie extrema, nemaiintalnita, am putea spune chiar o situatie care creeaza confuzie, trezind intrebari aparent fara raspuns si scenarii interesante imaginate de catre cei pacaliti. In mintea lor se da o lupta, nestiind de fapt de partea cui se afla ei. Acestea sunt adevaratele farse, in care te afli intr-o balanta chinuitoare intre ratiune si haos.

  Textele aflate pe acest site sunt strict proprietatea autorului. Acestea reprezinta fapte reale sau fapte imaginate cu scopul de a va distra. In cazul in care doriti sa preluati articole din cadrul acestui site va rugam sa ne contactati.


 

Comments are closed.

ro