December 17, 2017

In momentul in care acest pui de urs urmeaza sa fie mancat de o leoaica flamanda, un lucru incredibil se intampla! Sa fie oare vorba de un noroc chior al acestui ursulet, sau o minune total neasteptata? Cert e ca lucrurile nu merg deloc pe placul pradatorului, desi acesta depunde toate eforturile posibile sa obtina ceea ce cauta: o masa copioasa, pe placul sau.

Advertisement

   La inceput pare usor de obtinut, caci animalul era pui si nu era antrenat sau obisnuit sa fuga de pradatori, o face doar din instinct si din ce a putut observa in experientele anterioare, in care, cel mai probabil era insotit de mama sa, care i-a purtat pana acum de grija. Odata ce puiul creste, se indeparteaza treptat de mama sa si incepe sa caute singur de mancare sau incepe sa exploreze pe cont propriu imprejurimile, lucru foarte riscant, care il poate costa propria viata. Insa, daca stam bine sa ne gandim, lantul trofic are rolul sau, fiecare vietuitoare trebuie sa se hraneasca pentru a putea trai si avea urmasi, iar asta presupune sa existe victime si pradatori, oricat de mila ne-ar fi de anumite animale pe care le consideram dragalase. Daca pentru noi reprezinta o incantare, pentru unele animale reprezinta propria hrana.

Acest ursulet trece printr-o aventura incredibila in timp ce este alergat de o leoaica, insa ceea ce i se intampla la un moment dat este de-a dreptul minunat! Cel mai norocos pui de urs din lume reuseste sa scape din ghearele leoaicei exact in momentul in care credeam cu totii ca acesta va fi sfarsitul!

  Textele aflate pe acest site sunt strict proprietatea autorului. Acestea reprezinta fapte reale sau fapte imaginate cu scopul de a va distra. In cazul in care doriti sa preluati articole din cadrul acestui site va rugam sa ne contactati.


 

Comments are closed.

ro