October 25, 2018

Pentru foarte multi dintre noi nu conteaza sa fim puternici deoarece in natura umana ne este dat sa credem ca trebuie si suntem facuti sa fim condusi de catre lideri puternici. Exista mai multe moduri prin care un om se poate dovedi a fi puternic printre care se enumera urmatoarele cazuri.

Advertisement

Omul puternic din punct de vedere mintal este caracteristic acelui om ce poate reusi sa desluseasca diverse mistere si care de cele mai multe ori din cauza lucrurilor descoperite poate fi eliminat de catre cei ce gandesc ca ar fi mai bine sa nu se afle.

Omul puternic din punct de vedere spiritual este acela care crede cu tarie in dorintele lui sau intr-o religie si astfel ajunge uneori sa spuna vorba “Dumnezeu ma ajuta sa trec prin tot ce e greu” si asta ajunge sa ii confere suficienta putere cat sa treaca prin absolut orice problema intalnita in viata.

Omul puternic din punct de vedere al determinarii si manipularii oamenilor este cel ce ofera o imagine demna de invidiat si astfel oamenii slabi cauta sa il aleaga sa ii conduca atat in politica dar si daca este cazul, in diverse razboaie ce se pot purta cu diversi inamici.

In exemplul dat de catre noi acest om ne demonstreaza atat noua cat si unei intregi unitati militare faptul ca nu intodeauna conteaza masa musculara de culturist pentru a putea ridica, trage sau impinge ceva. El cu ajutorul antrenamentului de ani de zile a reusit sa isi convinga propriul corp ca este facut sa suporte sarcini imense.

  Textele aflate pe acest site sunt strict proprietatea autorului. Acestea reprezinta fapte reale sau fapte imaginate cu scopul de a va distra. In cazul in care doriti sa preluati articole din cadrul acestui site va rugam sa ne contactati.


 

Comments are closed.

ro