October 25, 2018

Iata cum verifici incarcarea bateriilor fara a folosi vreun dispozitiv care sa masoare energia pe care acestea o contin. Un truc banal de simplu, care te va ajuta intr-o multime de situatii in care vei folosi aceste baterii si vei dori sa afli daca sunt incarcate sau nu, mai ales cand esti in graba si nu mai stii care sunt cele noi, neconsumate, si cele uzate.

Advertisement

   Se intampla de multe ori, pe fuga, sa le incurcam, iar atunci suntem pe punctul de a face o greseala si de a ramane fara baterii atunci cand ne este lumea mai draga, sau cand avem nevoie cel mai mult de acestea pentru a folosi diverse gadgeturi mai mult sau mai putin necesare. Asa ca, de acum, vom sti cum sa testam incarcarea bateriilor, fara a folosi alte dispozitive speciale pentru verificarea lor.

Pur si simplu, pe o suprafata plana si solida vom aseza bateriile, apoi le vom ridica la cativa centimetri inaltime, in pozitie verticala, dupa care le vom da drumul, pe rand. Cele incarcate vor avea un stil diferit de a cadea, explicat foarte bine in acest exemplu extrem de util si practic.

  Textele aflate pe acest site sunt strict proprietatea autorului. Acestea reprezinta fapte reale sau fapte imaginate cu scopul de a va distra. In cazul in care doriti sa preluati articole din cadrul acestui site va rugam sa ne contactati.


 

Comments are closed.

ro