October 25, 2018

Esti foarte tare daca stii cum poti sa scoti moneda de sub batul de chibrit fara a atinge batul, fara a il darama sau misca in vreun fel! Pare imposibil, ce-i drept, dar, totusi, este perfect realizabil! De aceea este si un truc apreciat, interesant, simplu de facut, care ii va da pe spate pe cei care vor incerca sa gaseasca o solutie pentru a scoate moneda, in conditiile precizate mai sus.

Advertisement

   Insa cu siguranta nu se asteapta la un asemenea truc, ceea ce face totul mai interesant. Poti sa pui pariuri cu prietenii, provocandu-i sa gaseasca solutia perfecta, dar vor esua, moment in care tu le vei arata cum se face, castigand cateva momente cool de apreciere. Ai grija ca primul bat de chibrit sa fie introdus intr-un orificiu in cutia de chibrituri si sa aiba stabilitate.

Apoi aseaza cel de-al doilea bat sprijinit de moneda cu partea inferioara si la varf lipit de primul bat. Dupa ce prietenii s-au lasat batuti si sunt tot mai curiosi sa afle raspunsul, da foc celor doua bete de chibrit, dupa care vei vedea ce se va intampla cu cel de-al doilea bat. Vei ramane si tu surprins!

  Textele aflate pe acest site sunt strict proprietatea autorului. Acestea reprezinta fapte reale sau fapte imaginate cu scopul de a va distra. In cazul in care doriti sa preluati articole din cadrul acestui site va rugam sa ne contactati.


 

 

Comments are closed.

ro