September 2, 2018

Ce face un barbat cand o femeie se imbata si nu mai are posibilitatea de a lua singura decizii? Vei ramane uimit cum profita barbatii in astfel de cazuri, iar daca fetele ar sti, s-ar opri din timp si nu ar mai face prostia de a consuma alcool fara masura sau in cantitati prea mari, mai ales pentru ca, in caz de pericol, cea mai mare parte din ele nu se pot apara singure si totul se poate transforma intr-o catastrofa, eveniment ce o poate afecta cumplit pe viitor. Acesta este un semnal de alarma pe care il tragem atat la adresa fetelor cat si la adresa baietilor sau barbatilor. Bineinteles, pentru a nu se ajunge la incidente nedorite, se recomanda in primul rand consumul moderat de alcool, si numai in prezenta unor persoane cunoscute, de incredere, care nu prezinta niciun fel de pericol.

Advertisement

   Au fost si, din pacate, inca sunt multe cazuri in care barbatii profita de femei daca acestea au consumat prea multe bauturi alcoolice si nu mai pot gandi lucid, sau chiar sunt inconstiente, fara posibilitatea de a lua decizii pentru ele. Dupa aceste incidente, acestea regreta enorm situatia in care s-au pus, dar nu mai pot da timpul inapoi. Daca o fata se imbata pana cand isi pierde cunostinta nu inseamna ca merita sa fie abuzata, ci are nevoie de un sprijin si de cineva care sa aiba grija de ea, care se se asigure ca va trece peste aceasta gafa in siguranta, si care o va indemna sa isi indrepte acest comportament pe viitor.

Omul din greseli invata, e adevarat, dar nimeni nu merita o asemenea pedeapsa pentru ca a depasit putin limita. Barbatii adevarati nu abuzeaza, ci au grija de femeile care le sunt alaturi, in asta consta adevarata onoare. Asadar, fetelor, aveti grija cu cine impartiti paharul, iar, baietilor, ganditi-va la adevaratele valori ale barbatiei!

  Textele aflate pe acest site sunt strict proprietatea autorului. Acestea reprezinta fapte reale sau fapte imaginate cu scopul de a va distra. In cazul in care doriti sa preluati articole din cadrul acestui site va rugam sa ne contactati.


 

Comments are closed.

ro