December 17, 2017

Nu o sa crezi cum isi trateaza africanii durerea de cap! O metoda care, vazand-o, iti va provoca si tie dureri de cap, insa de la atata ras, nu de alta! Asa ceva nu ai mai intalnit nicaieri pe fata pamantului! Africanii din Mozambic au gasit un remediu pentru durerile de cap, unul, zic ei, foarte eficient! Daca ei zic, noi ii credem pe cuvant, insa ceea ce au aratat ei pare sa fie mai degraba o tortura teribila pentru „pacient”, dar, in acelasi timp, extraordinar de comica pentru noi toti!

Advertisement

   Da, e groaznic din partea noastra sa radem de bietul om, insa, hai sa fim seriosi, nu cred ca se poate abtine cineva! Ar trebui sa fim recunoscatori pentru faptul ca avem medicamente si remedii pentru afectiuni care nu sunt si mai dureroase decat afectiunea in sine. Traim intr-o lume in care aproape toate problemele de sanatate se pot rezolva cu cateva substante chimice. Problema este ca trebuie sa ai posibilitati materiale pentru a beneficia de cel mai bun si potrivit tratament, iar unele dintre ele sunt extrem de costisitoare.

Practic, platim confortul si rapiditatea cu care medicamentele actioneaza asupra bolii, afectiunii sau durerii, dar asta nu inseamna ca medicamentele sunt cea mai buna solutie pe termen lung pentru sanatatea corpului nostru. Acesti africani au gasit o metoda naturista pentru a isi vindeca durerile de cap, prin provocarea altora mai mari! Nu exista nicio durere care sa nu poate fi vindecata cu cateva uleiuri, prafuri si… cateva palme serioase!

  Textele aflate pe acest site sunt strict proprietatea autorului. Acestea reprezinta fapte reale sau fapte imaginate cu scopul de a va distra. In cazul in care doriti sa preluati articole din cadrul acestui site va rugam sa ne contactati.


 

Comments are closed.

ro