October 25, 2018

Ghici cum curata Dorel zapada de pe casa! Intr-un mod extrem de rapid si eficient, dar putin cam… dureros! Poate ca nici el nu s-a asteptat sa-si faca treaba atat de bine intr-un timp atat de scurt! Si ce daca a avut de suferit pentru inconstienta cu care a facut acest lucru?

Advertisement

   Important e ca a reusit sa-si indeplineasca scopul: sa curete toata zapada de pe acoperisul casei. Si a reusit fara sa se chinuie prea mult! Poate greul a venit abia dupa ce si-a terminat treaba. Dar hai sa nu il judecam atat de aspru pe Dorel, care ne-a facut inca o data sa radem cu pofta, ci sa ii apreciem intentia sa permanenta de a se implica in diverse activitati, chiar daca o face fara a se gandi inainte.

In sezonul rece toata lumea incearca sa faca ceva pentru a scapa de mormanele de zapada adunate in curti, pe case, pe locurile de parcare sau in orice alt spatiu personal, mai putin conteaza cum o fac, important e sa reuseasca. Incidentele se intampla si la case mai mari, doar ca unii au ghinionul de a fi inregistrati.

  Textele aflate pe acest site sunt strict proprietatea autorului. Acestea reprezinta fapte reale sau fapte imaginate cu scopul de a va distra. In cazul in care doriti sa preluati articole din cadrul acestui site va rugam sa ne contactati.


 

 

Comments are closed.

ro