October 25, 2018

Nu o sa crezi cum afla italienii cat e ceasul! Se uita si pipaie fuduliile magarului! Un barbat ce se afla in trecere printr-o localitate din Italia, pe motocicleta, se opreste la un moment dat sa il intrebe pe un taran cat este ceasul, pentru ca ceasul lui de mana nu era setat corect. Acesta statea cu magarul sau in liniste pe pajiste, la marginea drumului, fara a fi presat de timp, intr-o relaxare totala. Dupa ce grabitul trecator il intreaba cat este ceasul, acesta pipaie fuduliile magarului, iar apoi ii furnizeaza ora exacta.

Advertisement

   Trecatorul ramane uimit de raspunsul taranului, insa nu se increde in acesta si merge mai departe. Dupa mai mult timp, la intoarcere, motociclistul a vrut sa testeze daca taranul i-a spus intr-adevar ora exacta sau si-a batut joc de el, asa ca si-a potrivit din timp ceasul si l-a intrebat din nou cat este ora. Taranul a repetat figura incredibila si i-a oferit omului un raspuns cat se poate de precis si corect! Vazand acuratetea metodei incredibile, omul ramane complet socat! Raspunsul la intrebarea pe care cu siguranta v-o puneti acum il puteti afla in filmul “Le barzellette”, film italian ce a aparut in 2004, cu un umor iesit din comun, de calitate.

Umorul italian este cunoscut pentru finetea sa, cu tenta de amar si mult absurd. Glumele sunt gustate din plin, iar filmul este o incantare absoluta, in care te vei relaxa la maxim si vei rade copios de situatiile ironice si personajele care stiu cum sa exprime defectele si slabiciunile omului, stiu sa intruchipeze absolut fascinant tipologiile umane si au o deosebita capacitate de a se auto-ironiza in cele mai inedite situatii.

  Textele aflate pe acest site sunt strict proprietatea autorului. Acestea reprezinta fapte reale sau fapte imaginate cu scopul de a va distra. In cazul in care doriti sa preluati articole din cadrul acestui site va rugam sa ne contactati.


 

Comments are closed.

ro