December 17, 2017

O colectie a celor mai intense si amuzante farse a celor de la JFL menita sa te dea pe spate de ras! Atat scenariul si ideile geniale pe care le-au avut acestia, cat si jocul actorilor sunt create in asa fel incat sa provoace uimire, chiar indignare, pana la frica si suspans. Bineinteles, intotdeauna trebuie sa se termine cu o portie de ras si usurare pentru cei pacaliti.

Advertisement

   Acestia, ulterior, simt ca au scapat dintr-un cosmar, fie au reusit sa isi gaseasca raspunsul pe care il tot cautau la acea situatie aproape imposibila la care au fost expusi. Si, din fericire, il primesc, intr-un final, printre rasete. Dupa cum spuneam, situatiile sunt create de asa natura incat sa surprinda, sa il faca pe cel pacalit sa se indoiasca de propria sanatate mintala, de propriile simturi sau de judecata pe care, pentru un moment, nu se mai pot baza.

Rezultatul este surprinzator, vine cu multe rasete, vazand perplexitatea acestor bieti oameni care incearca sa gaseasca solutii. Cei de la JFL dau dovada de multa spontaneitate si originalitate, amuzamentul fiind garantat la maxim!

  Textele aflate pe acest site sunt strict proprietatea autorului. Acestea reprezinta fapte reale sau fapte imaginate cu scopul de a va distra. In cazul in care doriti sa preluati articole din cadrul acestui site va rugam sa ne contactati.


 

Comments are closed.

ro