October 25, 2018

Aceasta este cea mai tunata Dacie 1310 din lume! Nu o sa-ti vina sa crezi cum arata! Un barbat a tinut neaparat sa modifice la maxim acest simbol national care nu mai necesita prezentare, desi el nu este roman de origine. Probabil va intrebati de ce ar alege un strain sa investeasca intr-o masina veche, romaneasca, si nu intr-una noua.

Advertisement

   Oricat ne-am chinuit, nu am reusit nici noi sa gasim raspunsul! Probabil ceva l-a legat de Romania sau poate omul a avut o preferinta ciudata cu privire la aceasta masina autentic romaneasca. Cert e ca a el a dat totul pentru a obtine masina visurilor lui …oricat de ciudat ar suna asta. Romanii incearca sa scape de Dacii, iar unii isi cheltuie banii sa le modifice!

Cam bizar, insa asta a fost dorinta omului, ce sa-i faci :) Speram sa va placa aceasta varianta tunata a masinii, declarata cea mai tunata Dacie care a fost intalnita pana acum. Noua ni se pare cel putin interesanta, desi credem ca barbatul a exagerat putin! Voi ati investi intr-o masina de acest gen? Cred ca stim deja raspunsul…

  Textele aflate pe acest site sunt strict proprietatea autorului. Acestea reprezinta fapte reale sau fapte imaginate cu scopul de a va distra. In cazul in care doriti sa preluati articole din cadrul acestui site va rugam sa ne contactati.


 

Comments are closed.

ro