October 25, 2018

Cateva fete au avut parte de cea mai tare farsa in momentul in care au intrat sa faca dus dupa ce au petrecut timpul la sala de fitness. Ele nu se asteptau sa treaca printr-un moment atat de stanjenitor, incat le-a lasat fara cuvinte, si, in plus, le-a facut sa se indoiasca de propria sanatate mintala.

Advertisement

   Pacalitele nu doreau decat cateva momente de relaxare la dus, dupa energia consumata la sala de fitness. Dar nici prin cap nu le-a trecut ca li se pregateste o asemenea farsa. Dupa ce si-au lasat hainele in vestiar si au intrat la dus, o echipa de carcotasi au schimbat aspectul vestiarului si l-au transformat intr-un birou, ba chiar mai mult, cateva persoane au jucat rolul celor ce „munceau” in acel birou.

Mare le-a fost surpriza fetelor atunci cand au vazut ca se aflau doar cu prosopul pe ele in fata acestor straini imbracati la costum, ce pareau a fi surprinsi de aparitia lor, ba chiar le-au facut sa creada ca au intrerupt o intrevedere importanta de afaceri. Vazandu-se cu hainele disparute, in mijlocul unei intalniri formale, fetele au trait momente intense de rusine. Asta pana cand au aflat adevarul…

  Textele aflate pe acest site sunt strict proprietatea autorului. Acestea reprezinta fapte reale sau fapte imaginate cu scopul de a va distra. In cazul in care doriti sa preluati articole din cadrul acestui site va rugam sa ne contactati.


 

Comments are closed.

ro