December 17, 2017

Cea mai talentata si sexy dansatoare la bara a uimit intreaga lume! Ceea ce aceasta fata a reusit sa demonstreze in fata publicului este mai mult decat frumusete sau talent, este arta! Am putea spune chiar perfectiune! Frumoasa blonda realizeaza un numar aproape magic, deoarece vrajeste intregul public, lasandu-i cu gura cascata. Miscarile ei sunt fermecatoare, iar pe langa faptului ca este foarte frumoasa, are un sarm iesit din comun, cu care a cucerit lumea!

Advertisement

   Dupa ce a participat la „Ucrainienii au talent”, Anastacia a devenit cunoscuta in toata lumea, reprezentand un simbol al dansului la bara, nu neaparat pentru faptul ca este extrem de frumoasa, insa pentru miscarile unice, foarte greu de realizat, pe care le-a aratat in timpul dansului sau magic. In cele cateva minute pline de energie si frumusete, lumea a inmarmurit si a urmarit-o cu o maxima atentie. Aceasta a dat dovada de un profesionalism desavarsit, care are in spate multe ore de exercitii, ce pot reprezenta de multe ori esecuri pana sa ajunga sa fie realizate perfect. Munca ei din culise a dat roade, reusind sa intreaca multe fete care practica acest sport.

Dansul la bara este din ce in ce mai popular astazi si, desi este asociat cu dansul in cluburi de noapte, exista tot mai multe fete care il practica fara a avea vreo legatura cu acesta din urma. Din ce in ce mai multe sali de sport au fost create in acest scop, fiind considerat un sport ce combina gimnastica cu dansul si expresia libera a corpului. Frumos!

  Textele aflate pe acest site sunt strict proprietatea autorului. Acestea reprezinta fapte reale sau fapte imaginate cu scopul de a va distra. In cazul in care doriti sa preluati articole din cadrul acestui site va rugam sa ne contactati.


 

Comments are closed.

ro