December 17, 2017

Aceasta este cea mai periculoasa trecere de pietoni din Rusia! Niciun sofer nu poate rezista tentatiei si uita complet de sofat! Sa fie oare o slabiciune a barbatilor, in general? Sau chiar fetele au obturat vizibilitatea soferilor, care, din intamplare, erau barbati? Ne indoim profund de ultima varianta.

Advertisement

   Doua fete planuiesc sa faca sezatie pe o trecere de pietoni din Rusia, dar nu se asteptau ca urmarile sa se rasfranga atat de grav asupra soferilor. Imbracate foarte sumar si adoptand un mers provocator, ele provoaca un haos adevarat pe strada, luand mintile soferilor care le intalnesc. Acestia ajung sa faca accident din neatentie si neglijenta, uitand complet sa se asigure si sa se uite in jur cand conduc, singurul lor punct de interes fiind aceste fete frumoase, dar putin cam dezbracate pentru gusturile noastre.

Fetele le-au distras atentia atat de tare incat si-au lovit masinile si acum trebuie sa scoata bani seriosi din buzunar doar pentru ca au vrut sa vada putina piele pe o vreme nu tocmai calduroasa. Iar pretul a fost destul de mare, nu credem ca s-a meritat! Macar fetele si martorii sau distrat pe cinste!

  Textele aflate pe acest site sunt strict proprietatea autorului. Acestea reprezinta fapte reale sau fapte imaginate cu scopul de a va distra. In cazul in care doriti sa preluati articole din cadrul acestui site va rugam sa ne contactati.


 

Comments are closed.

ro