December 17, 2017

Iata ce ajungi sa faci daca intreci masura si bei mai mult decat poti suporta! Sau mai mult decat pot suporta cei din jur… Asa ca ia aminte si evita sa ajungi in situatia in care se afla acesti oameni care nu mai stiu ce se intampla in jur din cauza alcoolului pe care l-au consumat fara a sti cand sa se opreasca.

Advertisement

   Nu numai ca ajungi sa faci cele mai mari prostii, dar te poti rani grav, poti genera accidente si ii poti pune si pe ceilalti in pericol cu actiunile nesabuite sau deciziile negandite pe care le poti lua. Se stie ca alcoolul ne face sa scapam de inhibitii, dar ne face, in acelasi timp, sa nu mai gandim clar, fiind foarte posibil sa spunem ceva ce in mod normal nu ne dorim sau nu am spune, sau sa facem lucruri iesite din comun, si nu in sensul bun.

Aici sunt cateva exemple de oameni care nu au tinut cont de aceste sfaturi si actiunilor extrem de amuzante, dar periculoase. Noi ne distram pe seama lor, insa nu ne-am dori nici o clipa sa fim in pielea lor.

  Textele aflate pe acest site sunt strict proprietatea autorului. Acestea reprezinta fapte reale sau fapte imaginate cu scopul de a va distra. In cazul in care doriti sa preluati articole din cadrul acestui site va rugam sa ne contactati.


 

Comments are closed.

ro