October 25, 2018

Unii oameni chiar nu stiu care este diferenta dintre sarbatoarea Pastelui si a Craciunului! Ba chiar mai mult, pentru ei, diferentele sunt cu totul si cu totul altele decat cele reale sau cunoscute de majoritatea dintre noi. Cel putin asa credeam inainte sa auzim ce au putut raspunde acesti oameni…

Advertisement

   Raspunsurile au fost cel putin socante, extrem de amuzante, dar, la final, iti vine mai degrama sa plangi decat sa razi! Sunt oameni in varsta, care se presupune ca stiu care sunt traditiile, obiceiurile si, mai ales, semnificatiile sarbatorilor, cu atat mai mult cu cat acestea sunt cele mai importante din an! Nu cred ca exista roman care sa nu sarbatoreasca Pastele si Craciunul.

Dar nici nu credeam ca exista un roman care sa nu cunoasca macar un minim de informatie despre natura sarbatorilor si motivul pentru care acestea au loc in fiecare an. E trist faptul ca se pune accent doar pe mancare si pe mersul la biserica doar pentru a afla ultimele noutati din comunitate. E trist ca unii nu stiu de ce sarbatoresc si se bucura de lucrurile care conteaza cel mai putin!

  Textele aflate pe acest site sunt strict proprietatea autorului. Acestea reprezinta fapte reale sau fapte imaginate cu scopul de a va distra. In cazul in care doriti sa preluati articole din cadrul acestui site va rugam sa ne contactati.


 

Comments are closed.

ro