December 17, 2017

Un barbat din India a baut atat de mult incat a ajuns sa-si piarda cunostinta, si nu acasa sau la spital, ci chiar pe strada, petrecandu-si noaptea intr-un somn adanc, afara. Dupa ce s-a imbatat pana cand nu a mai putut, fie inecandu-si amarul, fie de bucurie, acesta a ramas inconstient in mijlocul noptii. Incidentul s-a produs in zona Attapadi din statul Kerala din India.

Advertisement

   Cu toate ca se cunoaste pericolul aparitiei serpilor, se pare ca oamenii nu tin cont de acest aspect atunci cand se aventureaza in natura sau cand umbla fara grija noaptea pe afara. Nu putem spune ca omul nostru a judecat gresit, intrucat era, practic, inconstient, situatia permitandu-ne sa spunem, la propriu, beat mort. Un piton gigantic si-a facut aparitia si a inceput sa il inghita cate putin pe barbatul care nu a avut masura cand a fost vorba de a se ineca in alcool.

Asadar, daca vreti sa vizitati India, o puteti face, dar ar fi probabil mai bine sa ramaneti adapostiti, in special noaptea, si, preferabil, fara prea mult alcool in sange. Nu puteti sti cum va treziti a doua zi sau daca va mai treziti…

  Textele aflate pe acest site sunt strict proprietatea autorului. Acestea reprezinta fapte reale sau fapte imaginate cu scopul de a va distra. In cazul in care doriti sa preluati articole din cadrul acestui site va rugam sa ne contactati.


 

Comments are closed.

ro