December 17, 2017

Un tren in flacari a fost surprins pe camerele de filmat aflate pe plaja Dawlish Beach, Regatul Unit. Evenimentul a fost spectaculos, trenul in flacari creand o imagine unica si o senzatie incredibila de putere si, in acelasi timp, neputinta. Nu se stie ce s-a intamplat in locomotiva acestui tren si ce a cauzat incendiul.

Advertisement

   Oamenii care au asistat, dorind sau nu, la trecerea acestei „cometa” ce parea ca rupe sinele de tren, au ramas socati de ceea ce au vazut, insa fara posibilitatea de a interveni sau de a face ceva mai mult in afara de a anunta autoritatile. Trenul nu parea deloc sa incetineasca, ba, dimpotriva, el zorea si mai tare pe ruta sa, reprezentand un adevarat pericol atat pentru echipaj, cat si pentru pasagerii ce se aflau in vagoanele din spate.

Speram ca mecanicii au scapat cu bine de acest incendiu, iar pasagerii au coborat in siguranta in final. Se spune ca trenul este cel mai sigur mijloc de transport, dar iata ca mai exista si exceptii. Pana la urma, nu poti sti ce iti rezerva viata.

  Textele aflate pe acest site sunt strict proprietatea autorului. Acestea reprezinta fapte reale sau fapte imaginate cu scopul de a va distra. In cazul in care doriti sa preluati articole din cadrul acestui site va rugam sa ne contactati.


 

Comments are closed.

ro