October 25, 2018

Accidente incredibile au loc din ce in ce mai des in ziua de azi, odata cu masinile din ce in ce mai puternice pe care soferii le adora. In rare cazuri se mai achizitioneaza o masina pentru eficienta sa si pentru a fi mai practic, ci soferii cauta masini cu cat mai multi cai putere.

Advertisement

   Asadar conteaza viteza si confortul, iar siguranta ramane pe ultimul loc. Lucru deloc logic, deoarece, practic, toate aceste lucruri pe care oamenii si le doresc le fac viata mai simpla, mai frumoasa. De ce ar dori sa se ruineze totul din cauza indiferentei si nerespectarii regulilor in trafic. Ce sens are sa strangi bani o viata intreaga pentru o supermasina daca nu risti sa-ti pierzi propria viata in cateva secunde in care nu ai tinut cont de siguranta?

E trist, dar, din pacate, unii soferi nu inteleg asta si ii trag si pe altii in acest haos al accidentelor, fara a avea neaparat vreo vina! Cand vor intelege, oare, ca cel mai important e sa te bucuri de ceea ce ai, si nu sa risti totul pentru adrenalina!

  Textele aflate pe acest site sunt strict proprietatea autorului. Acestea reprezinta fapte reale sau fapte imaginate cu scopul de a va distra. In cazul in care doriti sa preluati articole din cadrul acestui site va rugam sa ne contactati.


 

Comments are closed.

ro